Bewitched

Bewitched Gokkast

Bewitched gokkast ontwikkeld door iSoftBet verschilt nogal van andere gokspellen die er zijn.
Wanneer je deze gokkast voor het eerst tegenkomt, zul je je realiseren dat het anders is dan andere, omdat je meteen een keuze moet maken. Je hebt de keuze uit een vlamharige, vriendelijker uitziende tovenares gekleed in blauwe kleur aan de rechterkant van het scherm en een zwartharige tovenares gekleed in rode kleur met een beetje slecht gevoel op haar gezicht links van het scherm.
Je moet dus een tovenares kiezen om mee te spelen.
Kortom, het gokspel heeft het magische thema van tovenaars en heksen.
De spoelen staan ​​tegen de achtergrond van een nachtelijke aanblik met sterren die aan de hemel schitteren en de tovenares zit aan één kant van de titel. Welnu, elk symbool op de rollen is getekend in een leuke cartoon-stijl, al deze sierlijke en grote kleuren brengen kleuren. Elke draai wordt vervuld door het schudden van starts die over het scherm vallen. Het maakt een slot dus soms een beetje druk; de grote symbolen en enkele effecten naast de gedurfde, grote kleuren geven de gokkast een druk gevoel.

Bewitched installatie en gameplay

Dit jackpotspel heeft 5 rollen en 15 winlijnen. Je kunt 1,5,10 of alle 15 spelen. Je moet zowel de muntwaarde als het bedrag van de lijninzet kiezen, die in overeenstemming met het aantal lijnen je de totale inzet voor elke draai geeft.

U moet opeenvolgende symbolen van links naar rechts op een winlijn plaatsen om een ​​overwinning te behalen. De top drie reguliere symbolen in de gokkast zullen uitbetalen wanneer je slechts 2 op een rij landt, terwijl je 3 op een rij van een ander symbool nodig hebt. En de top drie symbolen zijn de kikker, de groen gehate tovenares en het kasteel en deze betalen respectievelijk 500 munten, 750 munten en 1.000 munten uit als je er 5 achter elkaar kunt landen. Deze symbolen worden gecombineerd door een spreukenboek, rode laarzen, een kristallen bol en een hoed en de maan en ook speelkaartsymbolen (van Jack tot Ace).
Je zult een Autoplay-optie tegenkomen waarbij het spel doorgaat totdat je een van de twee spelfuncties activeert of je handmatig op de stopknop tikt.
De uil is het wild-symbool – vervangt alle andere symbolen, behalve bonus- en scattersymbolen. Dit symbool is het best betalende, wat u kan helpen om tot 2.000 munten voor 5 op rij te winnen.
Hier is een snel overzicht van de gameplay van Bewitched-
Witch Selection – selecteer een heks voor de Witch’s Battle-functie.
Muntaanduiding – kies uw basis of standaard muntgrootte.
Munten – verander het aantal munten op elke winlijn. ]
Lijnen – stel het aantal actieve winlijnen in.
Spin – plat op de door jou geselecteerde inzet.
Max inzetten – draai met de gekozen hoogst mogelijke inzet.
Auto Spin – betaal zonder onderbrekingen tussen de spins.

Bonusmateriaal

De Bewitched-slot heeft twee primaire bonusfuncties.

  1. Merlin-bonus

Om het te activeren, moet je 3 of meer van de Merlin-bonussymbolen overal in de scène landen en word je op magische wijze naar het scherm geslagen waarin de Merlin je 8e posities van verschillende kleuren biedt. U moet er drie kiezen die vervolgens worden gecombineerd om erachter te komen welke van de volgende punten u verdient-
Een geldprijs, die tussen 15X en 300X uw totale inzet is.
Gratis spins – tussen 15 en 60.
De progressieve jackpot (ook al moet je op het maximale niveau inzetten).

  1. Gratis spins

Je kunt het activeren vanuit de Merlin-bonus of als je in staat bent om 2 of 3 meer blonde heksen overal in de scène te laten landen. Indien geactiveerd door 2, 3, 4 of 5 verspreide heksen, dan krijg je respectievelijk 2, 3, 4 of 5 gratis spins. Alle verdiensten worden verdubbeld tijdens deze functie en je kunt 6, 9, 12 of 15 extra spins winnen als je meer scatters kunt krijgen.
De setting voor de spins is het gevecht tussen de heksen – als je geselecteerde wint, verhoog je je prijs.
Zoals je nu kunt zien, kan de selectie die je aan het begin van het spel hebt allemaal van vitaal belang zijn om een ​​grote overwinning te behalen in dit casino-jackpotspel.

Compatibiliteit

Om deze game te spelen en ervan te genieten, hoef je geen persoonlijk systeem aan te schaffen. De maker – iSoftBet heeft aangepaste bedieningselementen en gebruikersinterface op het touchscreen. Het betekent dus dat je het spel op elk handheld-toestel kunt spelen, bijvoorbeeld smartphone, laptop of tablet. Bovendien, of je nu een iPhone of Android hebt, je kunt onderweg spelen.
Het maakt niet uit op welk apparaat je de Bewitched slot speelt; je zult zeker een geweldige gameplay-ervaring hebben.
Speel het altijd en overal waar je maar wilt.

Het definitieve oordeel

Als je van de gratis gokautomaatspellen en magie met gratis spins houdt, dan zul je zeker van de Bewitched-gokkast houden. Het wordt geleverd met veel bonusfuncties en een ongelooflijke progressieve jackpot. De game is echt leuk om anders te spelen en te spelen in vergelijking met andere op heks gebaseerde gokspellen die er zijn.
Kortom, als je op zoek bent naar iets luchtigs en niet te ingewikkeld, zoek dan niet verder naar Bewitched-slot van iSoftBet.