Immortal Romance

Immortal Romance Gokkast

Deze gokkast wordt mogelijk gemaakt door Microgaming. Microgaming staat bekend om hun spectaculaire effecten, prachtige verhaallijnen en geweldige visuals als het gaat om slots en Immortal Romance is geen uitzondering. Immortal Romance volgt het liefdesverhaal van Sarah en Micheal. Sarah is een wetenschapper wiens levenslange onderzoek draait om de hypothese dat veroudering een ziekte is die genezen kan worden. Micheal is een 800 jaar oude vampier die iets goeds wilde doen met zijn onsterfelijkheid, dus werd hij onderzoeker en docent aan enkele van de beste universiteiten. In feite is het tijdens een onderzoeksseminar dat Sarah en Micheal elkaar ontmoeten. Tussen deze twee bloeit een prachtig liefdesverhaal op. In eerste instantie probeert Michael zijn vampirische aard te verbergen, maar in een moment van zwakte vertelt hij Sarah alles, inclusief zijn onsterfelijke liefde voor haar.

Deze twee personages zijn niet de enige personages in deze gokkast, want Immortal Romance bevat ook Amber en Troy. Amber is de beste vriendin van Sarah die alles zou doen om Sarah te beschermen. Dit betekent dat er een beetje slecht bloed is (geen bedoelde woordspeling) tussen Amber en Micheal. Amber maakt het haar missie om ervoor te zorgen dat Sarah niet in een vampier verandert, maar dat er een wig in haar plannen wordt gestopt wanneer Troy, de Hongaarse vampier, langskomt. Troy lijkt een bijzondere interesse te hebben in Amber en de manier waarop ze haar beste vriendin wil beschermen, dus besluit Troy om van Amber zijn kleine project te maken.

Immortal Romance speciale symbolen

Ten eerste hebben we het Immortal Romance-logo dat fungeert als deze wild card voor videoslotspellen. Dit symbool kan alle andere symbolen vervangen, behalve het scattersymbool. Het Immortal Romance-logo is het wild-symbool. De wild is gedurende het hele spel beschikbaar, behalve wanneer je in de Wild Desire-modus bent.

Wild Desire is een spelmodus die willekeurig wordt gegenereerd door de rollen. In deze spelmodus verschijnt een wolk van rode rook over de rollen en verandert deze in alle vijf de rollen in volledig wilde rollen. Hoewel deze bonus voor wild verlangen een beetje zeldzaam is, is het zeker de moeite waard als het gebeurt, omdat je bijna altijd gegarandeerd een grote uitbetaling krijgt in deze spelmodus. Gratis spins kunnen echter niet worden geactiveerd in de Wild Desire-modus.

Immortal Romance gratis spins

Dus, hoe krijg je gratis spins? Je ontgrendelt gratis spins wanneer je 3 of meer scattersymbolen overal op de rollen krijgt. Zodra je minimaal 3 van deze scattersymbolen hebt, word je naar de Chamber of Spins gebracht.

Hier, in de Chamber of Spins, ontmoet je Amber, Troy, Micheal en Sarah. Hoe vaker je de Chamber of Spins betreedt, hoe meer spins je krijgt. Een karmozijnrode balk bovenaan de Chamber of Spins houdt je voortgang bij. Elk personage heeft zijn eigen speciale kijk op gratis spins.

Amber gratis spins

Amber gratis spins zijn het eerste niveau van gratis spins. Amber biedt je in totaal 10 gratis spins met een 5x multiplier. Amber is zo leuk dat alle 3 scattersymbolen die je krijgt tijdens de Amber gratis spins-modus worden toegevoegd aan je totale aantal gratis spins.

Troy gratis spins

Het volgende niveau van gratis spins zijn de Troy gratis spins. Troy biedt je 15 gratis spins met een speciale vampire bats-functie. Deze vampiervleermogelijkheid betekent dat ze op elk moment in de rollen kunnen duiken en elk symbool in 2x of 3x vermenigvuldigers kunnen veranderen. Met Troy kunt u een vermenigvuldiger tot 6x verkrijgen. De vampiervleermuizen zijn alleen beschikbaar na de 5e trigger van de Chamber of Spins.

Micheal gratis spins

Het derde niveau van de Chamber of Spins is waar Micheal binnenkomt. Micheal gratis spins levert je 20 gratis spins op! Hoe meer opeenvolgende overwinningen je behaalt, hoe hoger de multiplier die je krijgt, aangezien opeenvolgende overwinningen de vermenigvuldiger tot 5x verhogen. Micheal helpt u bij het behalen van deze opeenvolgende overwinningen door u ook rollende rollen te geven. Dit alles kan worden ervaren bij uw 10e aankomst in de Chamber of Spins.

Sarah gratis spins

Als laatste, maar zeker niet de minste, zijn de gratis spins van Sarah. Sarah gaat je in totaal maar liefst 25 gratis spins en een wild vine-kenmerk belonen. Deze wilde wijnstokfunctie, die alleen op rol 3 aanwezig is, heeft de kracht om elk bestaand symbool willekeurig om te zetten in extra vervangers. Omdat Sarah zo aardig is als je 2,3,4 of 5 scattersymbolen over de rollen krijgt, ontvang je respectievelijk 2,3,4 of 5 gratis spins. De enige manier om toegang te krijgen tot deze geweldige modus van gratis spins is door 15 keer de Chamber of Spins te betreden.

Immortal Romance Slot Graphics en geluid

Als het betreden van de Chamber of Spins niet genoeg is voor jou dat je een nieuwe gamemodus bent binnengegaan, maak je dan geen zorgen, want Microgaming heeft ook unieke muziek toegevoegd die exclusief is voor de Chamber of Spins. Je hebt dus niet alleen een visuele indicatie als je eenmaal binnenkomt, maar je hebt ook een lopende audiowachtrij terwijl je aan het spelen bent.

In de normale spelmodus heeft Microgaming nog enkele extra manieren toegevoegd om deze gokkast nog spannender te maken. Als een van de personages tijdens het spelen deel uitmaakt van een winnende lijn, komen ze tot leven met hun eigen individuele animaties en hun eigen unieke jingle, die over de hele gokkast te horen zal zijn. Een ander zeer verhaalachtig aspect dat in deze videoslot is opgenomen, is de verteller die niet alleen de verhalen van elk personage leest als je eenmaal in de instellingen bent, maar je ook aankondigt en uitlegt wat er aan de hand is zodra je de Chamber of Spins binnengaat .

Immortal Romance Slot Conclusie

Kortom, Immortal Romance slot is een zeer high-end, verslavend, verhaalachtig slot waar iedereen van kan genieten. Microgaming heeft ervoor gezorgd dat deze videoslot zo begrijpelijk mogelijk is gemaakt door alles wat u moet weten op een gemakkelijk toegankelijk tabblad aan de linkerkant van de rollen te plaatsen. De soepelheid als het gaat om weddenschappen is perfect voor iedereen, want of je nu van kleine of grotere weddenschappen houdt, je zult het hier zeker naar je zin hebben.