Treasure Nile

Treasure Nile Gokkast 

Treasure Nile is een jackpot-slot die is gemaakt door MicroGaming. Houd je ogen open voor elke aanmeldingsbonus die kan meetellen voor Treasure Nile. Treasure Nile heeft in totaal negen winlijnen met de klassieke indeling van 5 rollen bij 3 rijen. De muntwaarde voor deze gokkast staat vast, maar je hebt wel de mogelijkheid om te kiezen met hoeveel lijnen je wilt spelen. Als u met slechts één lijn speelt, is uw inzet 0,50 en als u met de volledige 9 lijnen speelt, is uw inzet 4,50.

Treasure Nile Symbols 

Treasure Nile is een gokkast met een Egyptisch thema met alle klassieke Egyptische symbolen. Onder de hogere symbolen vind je King Tut, de Sfinx, Anubis en het Ankh-kruis. Deze vormen de hoger uitbetalende symbolen van het spel, terwijl de hiëroglifische rollen, Egyptische sieraden, boten op de Nijl en gouden tarwesymbolen de laagbetaalde symbolen van dit spel zijn. Het feit dat de laagbetaalde symbolen geen speelkaartsymbolen zijn, geeft dit slotspel een zeer verfrissend gevoel.

Treasure Nile heeft ook een scattersymbool. Dit scattersymbool wordt weergegeven door een scarbeaus. Als u tenminste 3 scatter symbolen ergens op de rollen krijgt, wordt u beloond met een vermenigvuldiger die dezelfde waarde heeft als uw inzet.

Waar er scatters zijn, kan men ook een joker vinden. De jokerteken Treasure Niles wordt vertegenwoordigd door piramides. De joker heeft de kracht om elk symbool, behalve de scatter, overal op de rollen te vervangen en u te helpen een winnende lijn te creëren. Hoe meer wilds u krijgt, hoe hoger uw winst zal zijn als ze deel uitmaken van een actieve winlijn.

Treasure Nile heeft geen speciale manier om gratis spins te krijgen, noch een opwindend bonusspel, maar het biedt wel een geweldige progressieve jackpot die heel gemakkelijk kan worden gewonnen.. 

Treasure Nile Jackpot 

Om de Treasure Nile-jackpot te kunnen winnen, moet u met de volledige 9 betaallijnen spelen. Om de progressieve jackpot te winnen, moet u 5 pharoah-symbolen over de negende winlijn krijgen. Dit kan alleen worden gedaan als u de maximale inzet speelt, dus houd hier rekening mee.

Treasure Nile Features 

MicroGaming heeft het hun spelers gemakkelijk gemaakt, aangezien ze ervoor hebben gezorgd dat ze een max-inzetknop hebben op Treasure Nile, aangezien dit de enige manier is waarop u kans maakt op de grote progressieve jackpot. Een ander kenmerk dat MicroGaming heeft toegevoegd, is weggestopt onder het kopje expert. Zodra u expertinstellingen opent, wordt u begroet met enkele extra functies waarvan u gebruik kunt maken. Een van deze extra features is de auto spin-knop waarmee je de rollen zelf kunt laten draaien. Zodra u op automatische spins klikt, wordt u begroet met enkele instellingen die u in feite vragen hoe vaak u wilt dat de rollen draaien. Het is belangrijk op te merken dat weddenschappen niet kunnen worden gewijzigd wanneer u zich in de automatische spins-modus bevindt.

Treasure Nile Graphics  

De graphics voor Treasure Nile lijken een beetje wisselvallig te zijn. Het feit dat MicroGaming geen speelkaartsymbolen heeft gebruikt, maar elk symbool heeft gecreëerd dat in dit spel komt, is zeer respectabel, maar het lijkt alsof alle symbolen met een beetje haast zijn gemaakt. Dit heeft geen enkele invloed op de gameplay, maar ik zou willen dat ze ook wat meer aandacht besteedden aan hoe de gokkast er ook uitziet.

Treasure Nile Conclusion

Kortom, Treasure Nile is een zeer goede jackpot-slot die je grote kansen geeft om een ​​enorme progressieve jackpot te winnen voor relatief weinig geld. Microgaming heeft zichzelf hiermee echt overtroffen, omdat alles over Treasure Nile volkomen origineel aanvoelt.