Videogokkasten

Wat zijn videoslots

Videoslots worden ook wel videogokkasten genoemd. Het zijn veelal slotmachines met 5 rollen en 5 symbolen op de zichtbare voorzijde van een rol. De gokkasten bezitten veelal een eigen thema. De thema’s zijn zeer uiteenlopend en fantasierijk. De ene slot kan gaan over sprookjes, bijvoorbeeld de wonderwood, terwijl een andere kan gaan over het goede en het slechte (good and Evil) Deze vorm van fruitautomaten is razend populair. Een van redenen hiervoor is dat u het gebruik geheel kunt afstemmen op uw wensen. U kunt spelen met zelf uit te kiezen winlijnenn op een thema gokkast die geheel bij u past.

Het doel? Zorgen voor een zo goed mogelijke combinatie van symbolen op een winlijn! De uitdaging van deze viedeoslots ligt hem vaak in het behalen van een bonus spel, bij een bonusspel kunt u door skills en of door geluk hele hoge winsten behalen! Ook de scatter symbols en de freespins zijn van belang bij deze gokkast – deze zorgen ook voor de extra winst.
De beste videoslots hebben wij voor u op een rijtje gezet op deze pagina. Zodat u weet waar u deze kunt spelen. U kunt ze eerst uitproberen voor fun. Maar ja, niets is zo leuk om te spelen voor echt geld en de winsten op uw bankrekening uit te laten betalen!